Youtube

Kingsley Saddles & Footwear hoofdsponsor van het NK Springen 2017

Kingsley is producent van zadels, hoofdstellen, pads, rijlaarzen, sneakers, jodphurs & accessoires.
‘Het NK Springen vindt sedert 2001 in Mierlo plaats. Dat is uniek en zegt veel over het evenement. Een hoge kwaliteit waar wij onze naam graag aan verbinden, aldus Kingsley’.

‘Kingsley heeft o.a. sublieme springzadels die men graag aan de deelnemers en bezoekers van het NK Springen wil tonen. Kingsley heeft op het NK een mooie grote stand, waar men alle producten kan aanschouwen. In de stand is een bijzonder configurator aanwezig waar men zelf eigen rijlaarzen, sneakers of short boots kan ontwerpen. Ook zijn er nieuwe modellen zadels, prachtige combinaties met leersoorten die je ook kan gebruiken op de laarzen (sneakers & jodphurs).

Kingsley heeft bij haar hoofdsponsordeelname laten opnemen dat haar producten ook ten goede komen aan de ruiters. Daarvoor stelt Kingsley extra ter beschikking springzadels, rijlaarzen en pads voor respectievelijk de nr. 1, 2 en 3 van het NK voor junioren, young riders en senioren.  

Van het Kingsley Ruiterteam zal Franklin Posmus aan de start komen met de paarden So it Be en Easy H op de rubriek ZZ (140). Kingsley vindt het geweldig  dat ook een van haar ruiters aan de start verschijnt tijdens het NK. Franklin is een zeer gewaardeerde ambassadeur van  Kingsley.

‘Wij hopen dat iedereen wederom massaal naar het NK Springen in Mierlo komt kijken. Een Kampioenschap dat zich bewezen heeft als het middelpunt  van de Nederlandse springsport. Voor de junioren en young riders, en ook pony springwedstrijden, tot en met onze Olympische springruiters. Wij van Kingsley kijken er naar uit en uiteraard is iedereen van harte welkom in onze stand’!

< overzicht