Youtube

don uitzendgroep denkt aan de kleintjes

Topsport, het begint bij de kleintjes. Dat vindt don uitzendgroep ook. Dus toen CHMierlo naar een sponsor zocht voor de Bixieproef, die wij voor het tweede jaar organiseren, was don uitzendgroep de eerste die riep 'dat gaan wij sponsoren.' Wij als bestuur zijn er vanzelfsprekend heel blij mee. 

In meer dan 15 jaar is don uitzendgroep uitgegroeid van een baanbrekend wervingsbureau tot een full service provider op het gebied van technisch personeel.
Vanuit het kantoor in Cuijk, zoeken rekruteren zij personeel vanuit Nederland, Duitsland en vele andere Europese landen. Het personeel is enthousiast en gespecialiseerd en don doet z'n best om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te vinden.

Bij don vindt u werknemers die de talen Nederlands, Engels, Duits, Pools, Hongaars, Portugees en Spaans bemachtigen om het wervingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Elke dag voorziet don uitzendgroep Europese, technische vakmensen van een mogelijkheid op een baan.

Don zegt dan ook; 'Uw vak werkt!'

Internationale arbeidskrachten  
In de techniek, bouw en industrie is altijd behoefte aan goede, geschoolde vakmensen. Omdat er een tekort is aan Nederlandse arbeidskrachten, zijn vakmensen uit andere EU-lidstaten een goede oplossing. don uitzendgroep heeft jarenlange ervaring in internationaal uitzenden. Informeer bij don uitzendgroep.
 
< overzicht