Youtube Trigger the fancyBox

VDS Tuigpaardenshow tijdens NK Springen

Zondag 29 April zullen zes prachtige tuigpaarden “acte de préséance” geven tijdens de finale dag van het NK springen in Mierlo.

Kwpn tuigpaarden zijn de ultieme showpaarden en staan bekend om hun explosieve kracht, een trotse, opgerichte houding en een rotsvast ritme. Het Nederlandse tuigpaard, uniek in de wereld, heeft alles in zich wat de kenner en liefhebber graag wil zien.

Lid van het organisatiecomité, gastheer Gerbert Boeijen is blij dat de VDS Tuigpaardenshow opnieuw deel uitmaakt van het programma in Mierlo: “De natuurlijke presentatie van deze prachtige tuigpaarden spreekt ons als organisatie en ruiters erg aan. Deze show is een goede promotie voor de tuigpaardensport bij het internationale publiek en een waardevolle aanvulling op ons programma.”

Maikel van der Vleuten: “Stal Mekkes” is de afgelopen jaren nationaal en internationaal het visitekaartje van de tuigpaardensport geworden. Ik ben blij dat Hanneke en Derk Jan ook aan CH Mierlo weer hun bijdrage gaan leveren een mooie show neer te zetten.

De VDS Tuigpaardenshow heeft als doel promotie te maken voor de tuigpaardensport op internationale concoursen voor een breed publiek. Zes bijzondere tuigpaarden uit Nederland nemen het tijdens deze show tegen elkaar op. Oudere, bewezen, ervaren toppers tegen jonge onervaren ruwe diamanten van de tuigpaardensport.

Wij zien u graag a.s. zondag voor de ontknoping van het Nederlands Kampioenschap springen en de schitterende tuigpaardenshow!

 

 

Sponsor: VDS Transport & Expeditie in de Wijk is gespecialiseerd in groupage transport vanuit de benelux naar Denemarken en retour. Maar ook voor het transport met Walking floors en vervoer van uw paard(en) bent u bij VDS op het goede adres. Het team van VDS helpt u van A tot Z.

< overzicht